Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

AKCE pro Vás

TISKNU ZA 4 HALÉŘE
Epson EcoTank L3150

Inkoust dodávaný v balení umožňuje vytisknout až 8 100 černobílých
nebo 6 500 barevných stránek, proto nemusíte až tři roky kupovat nové lahvičky. 

 

 

Maximalizujte výkon a snižte náklady na tisk
Vysokorychlostní mono laserová tiskárna
Brother HL-L5100DN + záruka 36 měsíců
Oboustranný automatiký tisk.
Vyvinuto pro vytížené kanceláře. 

Ušetříte 1 711 Kč  - Sleva 26%   

Brother HL-L5100DN + záruka 36 měsíců ZDARMA / rozbaleno

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas TONERMARKET s.r.o., se sídlem Šmerdova 973/4, 772 00 Olomouc, identifikační číslo: 25884239, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 24509(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Kde nás najdete

TONERMARKET VYŠKOV (obchodní a servisní středisko)

Nádražní 4/3, 682 01 VYŠKOV

tel.: +420 517 330 163
mobil: +420 777 302 676
e-mail: vyskov@tonermarket.cz

Prodejní doba:
Pondělí - Pátek: 8:00 - 17:00 hod.
Sobota: 8:30 - 11:00 hod.

Velkoformátový tisk - až A0

TONERMARKET PROSTĚJOV (obchodní a servisní středisko)

Plumlovská 69, 796 01 PROSTĚJOV

tel.: +420 582 335 548
mobil: +420 608 435 356
e-mail: prostejov@tonermarket.cz

Prodejní doba:

každý pracovní den: 08.00 - 16.30 hod. 

jediný SHOWROOM kopírek v Prostějově! 

TONERMARKET OLOMOUC (obchodní a servisní středisko)

Masarykova 45, 772 00 OLOMOUC

tel.: +420 585 244 135
mobil: +420 777 302 672
e-mail: olomouc@tonermarket.cz

Prodejní doba:
každý pracovní den: 8:00 - 17:00 hod.

Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz