Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

AKCE pro Vás

TISKNU ZA 4 HALÉŘE
Epson EcoTank L3150

Inkoust dodávaný v balení umožňuje vytisknout až 8 100 černobílých
nebo 6 500 barevných stránek, proto nemusíte až tři roky kupovat nové lahvičky. 

 

 

Maximalizujte výkon a snižte náklady na tisk
Vysokorychlostní mono laserová tiskárna
Brother HL-L5100DN + záruka 36 měsíců
Oboustranný automatiký tisk.
Vyvinuto pro vytížené kanceláře. 

Ušetříte 1 711 Kč  - Sleva 26%   

Brother HL-L5100DN + záruka 36 měsíců ZDARMA / rozbaleno

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas TONERMARKET s.r.o., se sídlem Šmerdova 973/4, 772 00 Olomouc, identifikační číslo: 25884239, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 24509 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@usetrimpenize.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Kde nás najdete

TONERMARKET VYŠKOV (obchodní a servisní středisko)

Nádražní 4/3, 682 01 VYŠKOV

tel.: +420 517 330 163
mobil: +420 777 302 676
e-mail: vyskov@tonermarket.cz

Prodejní doba:
Pondělí - Pátek: 8:00 - 17:00 hod.
Sobota: 8:30 - 11:00 hod.

Velkoformátový tisk - až A0

TONERMARKET PROSTĚJOV (obchodní a servisní středisko)

Plumlovská 69, 796 01 PROSTĚJOV

tel.: +420 582 335 548
mobil: +420 608 435 356
e-mail: prostejov@tonermarket.cz

Prodejní doba:

každý pracovní den: 08.00 - 16.30 hod. 

jediný SHOWROOM kopírek v Prostějově! 

TONERMARKET OLOMOUC (obchodní a servisní středisko)

Masarykova 45, 772 00 OLOMOUC

tel.: +420 585 244 135
mobil: +420 777 302 672
e-mail: olomouc@tonermarket.cz

Prodejní doba:
každý pracovní den: 8:00 - 17:00 hod.

Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz