Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

AKCE pro Vás

KYOCERA ECOSYS M6235cidn
Podzimní akce - nejnižší cena v ČR
Barevná multifunkce A4 se zárukou 3 roky on-site zdarma

KYOCERA ECOSYS M6235cidn

---------------------

Brother DCP-L3550CDW

Nejžádanější barevná LED multifunkční tiskárna A4 na trhu pro firemní i domácí použití.

---------------------


Nejžádanější multifunkční tiskárna A3 na trhu.
KYOCERA TASKalfa 2554ci

---------------------

Maximalizujte výkon a snižte náklady na tisk
Vysokorychlostní mono laserová tiskárna
Brother HL-L5100DN + záruka 36 měsíců
Oboustranný automatiký tisk.
Vyvinuto pro vytížené kanceláře. 

Ušetříte 1 711 Kč  - Sleva 26%   

Brother HL-L5100DN + záruka 36 měsíců ZDARMA / rozbaleno

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti TONERMARKET s.r.o., se sídlem Šmerdova 973/4, 772 00 Olomouc, IČ 25884239, Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 24509(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Kde nás najdete

TONERMARKET VYŠKOV (obchodní a servisní středisko)

Nádražní 4/3, 682 01 VYŠKOV

tel.: +420 517 330 163
mobil: +420 777 302 676
e-mail: vyskov@tonermarket.cz

Prodejní doba:
Pondělí - Pátek: 8:00 - 17:00 hod.
Sobota: 8:30 - 11:00 hod.

Velkoformátový tisk - až A0

TONERMARKET PROSTĚJOV (obchodní a servisní středisko)

Plumlovská 69, 796 01 PROSTĚJOV

tel.: +420 582 335 548
mobil: +420 608 435 356
e-mail: prostejov@tonermarket.cz

Prodejní doba:

každý pracovní den: 08.00 - 16.30 hod. 

jediný SHOWROOM kopírek v Prostějově! 

TONERMARKET OLOMOUC (obchodní a servisní středisko)

Masarykova 45, 772 00 OLOMOUC

tel.: +420 585 244 135
mobil: +420 777 302 672
e-mail: olomouc@tonermarket.cz

Prodejní doba:
každý pracovní den: 8:00 - 12 hod.      12:30 - 16:30 hod.

Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz